+2
love<3
Admin
6 posters
Кој е вашиот омилен пијалок?
Admin- Admin
- Број на мислења : 219
- Post n°1
dejanxmkd- Број на мислења : 131
- Post n°3
Re: Кој е вашиот омилен пијалок?
Исто и мене така ама сеа само Пивце за живце!love<3 напиша:VOTKA GUS i ponekogas PIVO
Martin4e- Број на мислења : 110
- Post n°4
Konjakkkkkkkkkkkkk...!!!!!!Go obozavam!!!!!Admin напиша:Кој е вашиот омилен пијалок?
- Post n°5
еееее кај се тие денови кој жљокавме заедноMartin4e напиша:Konjakkkkkkkkkkkkk...!!!!!!Go obozavam!!!!!Admin напиша:Кој е вашиот омилен пијалок?
- Post n°6
sabotata slavev rodenden i se napraiv gz od toj eban konjak,ama pak go sakam be...lelelelelelel ))dejanxmkd напиша:еееее кај се тие денови кој жљокавме заедноMartin4e напиша:Konjakkkkkkkkkkkkk...!!!!!!Go obozavam!!!!!Admin напиша:Кој е вашиот омилен пијалок?
- Post n°7
хахаха,еј капкиче да остаеше за црни дани
kristina- Број на мислења : 19
Местолокација : gostivar
- Post n°8
hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°9
/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
мммммммм,па ја срце не одбијам знаеш тоа хаха!!!
- Post n°10
vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°11
зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°12
zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°13
аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°14
a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°15
ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°16
hehehehedejanxmkd напиша:ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°17
ПИјана си?Martin4e напиша:hehehehedejanxmkd напиша:ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°18
ne breeee....radosna!!!!utre odam sk!!!!jeeeedejanxmkd напиша:ПИјана си?Martin4e напиша:hehehehedejanxmkd напиша:ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°19
хаха ееееееее кој како тебе!!! не ми се праи чејф многу за Скопје ама ичMartin4e напиша:ne breeee....radosna!!!!utre odam sk!!!!jeeeedejanxmkd напиша:ПИјана си?Martin4e напиша:hehehehedejanxmkd напиша:ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°20
pa ti samo oh....zimi k...vdejanxmkd напиша:хаха ееееееее кој како тебе!!! не ми се праи чејф многу за Скопје ама ичMartin4e напиша:ne breeee....radosna!!!!utre odam sk!!!!jeeeedejanxmkd напиша:ПИјана си?Martin4e напиша:hehehehedejanxmkd напиша:ми го зеде зборот од ТастатураMartin4e напиша:a greano crveno vince so cimet??? ) mmmmmmmmmmmmmmmdejanxmkd напиша:аха,а греано винце со ванилин шекер или ружиче?Martin4e напиша:zatoa sto sum prepiena od vino i mi e zgadeno.....moze crveno...aleksandrija...ina4e nisto drugo!!!!dejanxmkd напиша:зоштоооооооо?????????????Martin4e напиша:vino????????bljakdejanxmkd напиша:/kristina напиша:hehehe jas pijam vinooo mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jako belo vino leel obozavammm koj e za vino:)?
- Post n°21
епа ако неодам таму жими п....а кај ќе одам?подобро таму
- Post n°22
hehehehehehehhe....da da....dejanxmkd напиша:епа ако неодам таму жими п....а кај ќе одам?подобро таму
- Post n°23
ти вака како слободна можеш да си шеташ ја не сум слободен толкуMartin4e напиша:hehehehehehehhe....da da....dejanxmkd напиша:епа ако неодам таму жими п....а кај ќе одам?подобро таму
- Post n°24
e da....za toa si vo pravo...jbg koj kako si ja neredil...huhuhuhuhuhudejanxmkd напиша:ти вака како слободна можеш да си шеташ ја не сум слободен толкуMartin4e напиша:hehehehehehehhe....da da....dejanxmkd напиша:епа ако неодам таму жими п....а кај ќе одам?подобро таму
- Post n°25
aaa па тебе лошо да не ти е? хахахаMartin4e напиша:e da....za toa si vo pravo...jbg koj kako si ja neredil...huhuhuhuhuhudejanxmkd напиша:ти вака како слободна можеш да си шеташ ја не сум слободен толкуMartin4e напиша:hehehehehehehhe....da da....dejanxmkd напиша:епа ако неодам таму жими п....а кај ќе одам?подобро таму