4 posters
Ноќен Живот?
Admin- Admin
- Број на мислења : 219
- Post n°2
Што Мислите за Ноќниот живот
Admin напиша:
Martin4e- Број на мислења : 110
- Post n°3
Re: Ноќен Живот?
uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
a osobeno koa sum u masiva
dejanxmkd- Број на мислења : 131
- Post n°4
ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°5
bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°6
хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°7
hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°8
па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°9
offf,ti barem si zemal pari,ja odev tamu pari im ostavav....dejanxmkd напиша:па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°10
да ги земав ке пишев ги земам од земја и вџеб кај мене ги ставав,Martin4e напиша:offf,ti barem si zemal pari,ja odev tamu pari im ostavav....dejanxmkd напиша:па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°11
hahahaha....a zas od zemja????na zemja ti gi frlaa???pa ti ne si kuce bre...cccccdejanxmkd напиша:да ги земав ке пишев ги земам од земја и вџеб кај мене ги ставав,Martin4e напиша:offf,ti barem si zemal pari,ja odev tamu pari im ostavav....dejanxmkd напиша:па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°12
епа не само мене,ама ја му ги ставив на бојан вџеб и му реков да си пие кафе со нивMartin4e напиша:hahahaha....a zas od zemja????na zemja ti gi frlaa???pa ti ne si kuce bre...cccccdejanxmkd напиша:да ги земав ке пишев ги земам од земја и вџеб кај мене ги ставав,Martin4e напиша:offf,ti barem si zemal pari,ja odev tamu pari im ostavav....dejanxmkd напиша:па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°13
dejanxmkd напиша:епа не само мене,ама ја му ги ставив на бојан вџеб и му реков да си пие кафе со нивMartin4e напиша:hahahaha....a zas od zemja????na zemja ti gi frlaa???pa ti ne si kuce bre...cccccdejanxmkd напиша:да ги земав ке пишев ги земам од земја и вџеб кај мене ги ставав,Martin4e напиша:offf,ti barem si zemal pari,ja odev tamu pari im ostavav....dejanxmkd напиша:па порано и ја бев менаџер ама .......кога ке ти фрлаат парите по земја ке му ги кренеш и ке му ги стаиш вџеб и ке му речеш оди пиј си кафица да те смириMartin4e напиша:hehehehehehhehehe....dejanxmkd напиша:хаха мене ме бараа во Незнам каде а може и во нема врскаMartin4e напиша:bese,koa bev MENAGERKA...heheheheh,me baraa i za eldorado,ama ne mozam ja be iam mn obvrski mn sum barana,poznata licnost znaes....pa sea use i vo eldorado...ne beeedejanxmkd напиша:ај да те подржам тука иначе шемата беше н.вMartin4e напиша:uzivam vo nokjniot zivot....Admin напиша:
- Post n°14
епа сеааааааааааааааааа што може да се очекува од мене
- Post n°15
neam komentar.....dejanxmkd напиша:епа сеааааааааааааааааа што може да се очекува од мене
- Post n°16
епа исто како тебе така и мене
- Post n°17
ama ne svakjam zas da ti gi davaat kao so vikame """"so pola usta""" koa ke se rece nes.....dejanxmkd напиша:епа исто како тебе така и мене
- Post n°18
паааааа,чоекот беше нафуран,нешто ако не беше како што треба и после ке излеше мие криви и така
- Post n°19
cccccccccccccccccccccccccccccccccccdejanxmkd напиша:паааааа,чоекот беше нафуран,нешто ако не беше како што треба и после ке излеше мие криви и така
- Post n°20
епа сеа не ке се тепам
- Post n°21
toa e.....dejanxmkd напиша:епа сеа не ке се тепам
- Post n°22
ЈАПMartin4e напиша:toa e.....dejanxmkd напиша:епа сеа не ке се тепам
ivcooo- Број на мислења : 44
- Post n°23
Ноќен живот само вкревет!!!
И ако некогаш некој од понежниот пол се почувствува осамена во кревет..тука сум!
И ако некогаш некој од понежниот пол се почувствува осамена во кревет..тука сум!
- Post n°24
ivcooo напиша:Ноќен живот само вкревет!!!
- Post n°25
хахаха,епа ондак и ја се приклучувам во понудата,само кај мене се наплача!!! &